Om Robotservice

Vi är ett service- och automationsföretag med inriktning på industrirobotar.

Vi kan erbjuda nya och begagnade ABB, Kuka, Fanuc och OTC-robotar, reparation av robotelektronik, nyckelfärdiga robotinstallationer, utbildning, robotprogrammering, design och utveckling av robotverktyg, fixturer/transportssystem, säkerhetsystem och CE-märkning.

Vi har erfarenhet från de flesta tillverkningsbranscher: Plåt, Metall, Livsmedel, Bygg, Plast, Möbelträ, Papper och Förpackningsindustrin.

Vårt mål är att erbjuda billiga och kostnadseffektiva automationslösningar, med lokal kontakt med slutkunden. Lokal verkstad finns i Västergötland, Småland, Skåne, Blekinge, Göteborg och Dalarna.

Om Hansrobot

Baserat på över tio års erfarenhet av motorer, servodrivare och rörelsestyrning, utvecklade Han’s Robot kärnfunktionella enheter centrerade på intelligenta robotar, såsom robotmotorer, servomotorer, robotkontroller, maskinsyn osv. Dessutom lanserade vi framgångsrikt samarbetsroboten, högprecision-kartesisk koordinatroboten, AGV, SCARA, mobil drifts-roboten, intelligent inspektionsmaskinen och andra fordonsprodukter. Han’s Robot samarbetar dessutom med partners för att utveckla robotapplikationer inom olika områden.

Som en ledande leverantör av direktdrivna styr- och automatiseringslösningar för ett brett spektrum av industrier, kombinerar Han’s Motor sina teknikstyrkor och domänkompetens för att tillhandahålla ett stort antal kundfokuserade lösningar som förbättrar tillgångsproduktiviteten och effektiviteten. Verksamheten är i princip organiserad i sex divisioner, som i sin tur består av specifika affärsenheter fokuserade på särskilda branscher och produktkategorier. Vi är med stolta över ett omfattande erbjudande av DDL-motorer (Direct Drive Linear Motor), DDR-motorer (Direct Drive Rotary motor), Galvanometrar, Voice Coil Actuator, Servo Drive, Industriella Robotar, Automation och andra rörelseprodukter, som ger ett stort urval för att möta nästan alla kunders behov och förse dem med processförbättringar som de kanske eller kanske inte har letat efter. Nu tjänar våra rörelsekontroll lösningar inom ett brett spektrum av applikationer inom flera sektorer som: industriell tillverkning, NC-maskinverktyg, halvledare, automatisering, PCB, solenergiindustri, laserindustri, SMT, AOI, medicin, textilier, bilindustri, transport , Tullar, monteringslinje, etc.

Han’s Motors

Han’s Motor är en global leverantör inom direktdrivningsteknik, från linjära motorer, vridmoment, servomotorer, robotar till kundanpassade motorer och andra industriella automationslösningar. Han’s Motor grundades i Shenzhen, Kina 2005, och har snabbt vuxit till det ledande företaget på sin inhemska marknad, fullt utrustad med över 400 engagerade personer inom FoU, produktion, leveranskedja, kvalitet, försäljning och supportfunktioner. Han’s Motor kombinerar sin teknikstyrka och domänkompetens för att tillhandahålla ett stort antal kundfokuserade lösningar och tiotusentals motorer med direktdrivning används framgångsrikt i ett brett spektrum av industrier varje år. Idag står Han’s Motor som en av de ledande leverantörerna av innovativa direktdrivna produkter och lösningar för industrikunder.

Shenzhen Han’s Robot Co., Ltd, är ett helägt dotterbolag investerat av Han’s Laser Technology Group (lagernamn: Han’s laser, aktiekod: 002008) och ett högteknologiskt företag etablerat på basis av mer än 100 personer från Han’s Robot Division, Han’s Motor. Det grundades i augusti 2017 och ligger i högteknologisk industripark, Nanshan-distriktet, Shenzhen. Dessutom finns det en produktionsbas i Bao’an-distriktet, Shenzhen. Han’s Robot är dedikerad till utveckling, marknadsföring och tillämpning av intelligenta robotar inom industri, hälsovård, logistik, tjänster och så vidare.